ZAVRŠEN PROJEKT “OSOBNA ASISTENCIJA RADOST FAZA III” UP.02.2.2.14.0011.

Dana 08.09.2022. održan je završni mjesečni sastanak projekta “Osobna asistencija Radost faza 3” UP.02.2.2.14.0011 financiranog iz Europskog socijalnog fonda na kojem su voditeljica i osobni asistenti evaluirali rezultate projekta .Usluge osobne asistencije su pružene za 10 korisnika u trajanju 20 mjeseci.

Zaključeno je da se projekt odvijao u skladu s planiranim aktivnostima i ciljevima te uspješno završen i da je zadovoljio očekivanja korisnika , njihovih roditelja/ skrbnika i zaposlenika.

Na sastanku su osobni asistenti s predsjednicom udruge potpisali nove ugovore za pružanje osobne asistencije u prijelaznom periodu do 31.12.2022. koji će odlukom Vlade RH financirati Ministarstvo rada mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike.Nadamo se da će uskoro biti raspisan natječaj za nastavak financiranja iz Europskog socijalnog fonda za pružanje osobne asistencije osobama s najtežom vrstom invaliditeta Faza IV.

U subotu 10.09.2022. organiziran je zajednički ručak svih sudionika u projektu na kojem su se naši Radosni , njihovi roditelji i osobni asistenti lijepo i veselo družili . Kako smo radosni bili pogledajte u galeriji.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”