Zajedno za Radost

zajedno

Povodom Međunarodnog dana invalida, Udruga Radost Ploče organizira donatorsku večeru  pod sloganom „ZAJEDNO ZA RADOST“. Večera će se održati u hotelu Merlot u Opuzenu u ponedjeljak, 2. prosinca, 2013. godine s početkom u 19 sati s ciljem prikupljanja sredstava za troškove prijevoza korisnika s područja doline Neretve.

Naime, Udruga Radost Ploče provodi program Poludnevnog boravka  za oko 20 korisnika sa područja doline Neretve u kojem imaju svakodnevno stručnu njegu, rehabilitaciju i socijalizaciju. U sklopu programa djeluje i  stručni mobilni tim koji procjenjuje potrebe i pomaže u 8 obitelji koje imaju za člana osobu s intelektualnim teškoćama.Udruga provodi i projekt Pomoćnik u nastavi za 5 učenika s teškoćama u razvoju koji su uključeni u redovni školski program i provodi radno-rehabilitacijske radionice za još 6 djece.Uz sve ove aktivnosti koje kroz natječaje financiraju lokalna i regionalna samouprava , ministarstva i drugi donatori ,udruga organizira edukacije,izlete ,hodočašća ,seminare ,likovne kolonije ,volonterske akcije i sl.

Sukladno današnjoj situaciji dolazimo sve češće u priliku da nam se ugovorena sredstva ne uplaćuju , da ne možemo redovno isplaćivati plaće za 15 stručnih djelatnika , da nemamo sredstva za gorivo i prijevoz djece od kuće do udruge ili škola.

Ovom akcijom bismo prvenstveno pokušali prikupiti sredstva za prijevoz djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom  i tako zadovoljili  njihova osnovna prava za uključivanje u sve segmente društvenog života  kao što su pravo na rehabilitaciju, obrazovanje i društvenu integraciju .

Molimo Vas da kupnjom ulaznice podržite ovu akciju.

Cijena ulaznice iznosi 200,00 kn, a uključuje hranu i piće. Tijekom večeri će Vas zabavljati grupa „Versi“  i Selma Oršulić, a u sklopu večere će se održati humanitarna tombola.Osim kupnje ulaznica , sudjelovati se može i uplatom na

Žiro račun udruge otvoren kod OTP banke – HR4524070001100055194 (Svrha plaćanja: Donacija). Udruga na Vaš poziv šalje ulaznice na Vašu adresu.

Kontakt telefoni:

Metković  – 098 606 974
Ploče – 095 909 1209
Opuzen – 098 922 2072

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”