Vrijedna donacija za Radost od Lidl Hrvatska

10608224_1117589101609017_6111379221745377053_o1
U svom donacijskom programu ˝VIŠE ZA ZAJEDNICU˝ Lidl Hrvatska je donirao artikle u vrijednosti od 5.000,00 HRK. Za tu vrijednost ćemo od njih dobiti sredstva za održavanje prostora, higijenske potrepštine za osobnu higijenu naših korisnika kojima pružamo socijalnu uslugu Poludnevni boravak. Zahvaljujemo se Lidlu što je prepoznao naš rad i pomogao našoj organizaciji, a posebnu našoj sugrađanki zaposlenici Lidla gđi. Lidiji Gradac koja nas je predložila za dobivanje donacije.

[VIŠE ZA ZAJEDNICU]

I u Splitu smo obilježili početak donacijskog programa „Više za zajednicu“ vrijedan pola milijuna kuna! Ovogodišnja tema programa su kultura i obrazovanje, a od ukupno 71 donacija koje ćemo donirati su obrazovne institucije, kulturno-umjetnička društva, udruge za promicanje kulture i obrazovanja. Obilježavanju programa u Gradsko kazalište mladih Split (GKM Split) prisustvovali su predstavnici 12 doniranih udruga i institucija s područja Dalmacije te naši zaposlenici koji su ih kandidirali i koji će imati priliku volontirati s udrugama!

Veselimo se još jednoj godini donacijskog programa koji provodimo treću godinu zaredom!

Preuzeto :https://www.facebook.com/lidlhrvatska/

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”