UDRUGA RADOST PROSLAVILA NACIONALNI DAN OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA I 18 GODINA DJELOVANJA UDRUGE

Udruga Radost je u utorak 15. svibnja i srijedu, 16.svibnja obilježila Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama te osamnaest godina djelovanja udruge. Naime, 31.ožujka 2017. godine, odlukom Hrvatskog sabora proglašen je Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama. Tim povodom je udruga obilježila te dane pod motom ”Stavi naočale i promijeni pogled” u svrhu poticanja svijesti civilnog društva prema osoba s teškoćama.

Obilježavanje ovog dana potiče zajedništvo u ostvarivanju ciljeva, ideala i uspješne suradnje. Hvala svima što su nam uveličali poseban dan i sudjelovali u poticanju što civiliziranijeg i humanijeg društva.

Želimo se zahvaliti Gradu Ploče, Pučkom otvorenom učilištu Ploče, Radio Ploče, Srednjoj školi Ploče, Zajednica žena Katarina Zrinski Ploče, Dječjem vrtiću Ploče, djelatnicima, članovima i roditeljima udruge Radost te volonterima na nesebičnoj ljubavi.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”