UDRUGA RADOST POTPISALA UGOVOR O FINANCIRANJU INSTITUCIONALNE PODRŠKE SA NACIONALNOM ZAKLADOM ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA U REPUBLICI HRVATSKOJ.

25. siječnja u hotelu Dubrovnik u Zagrebu održana je dodjela ugovora o financiranju te izobrazba o provedbi institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade, udrugama iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj i udrugama osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini. Na natječaju koji je Nacionalna zaklada raspisala 16.kolovoza 2018.godine i procjenom pristiglih prijava Upravni odbor je donio odluku o odobravanju 20 podrški u kategoriji udruga osoba s invaliditetom među kojima je Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Radost.

Upraviteljica Nacionalne zaklade gospođa Cvjetana Plavša-Matić te zamjenica upraviteljice za razvojne programe gospođa Marija Boltek svečano su uručile ugovor za Institucionalnu podršku i predsjednici Udruge Radost Nadi Boras u iznosu od 100.000 kn za prvu godinu provedbe s mogućnošću produljenja financiranja za još 2 naredne godine. Ponosni smo na ovoj značajnoj i vrijednoj podršci kojom će Udruga Radost ojačati svoje ljudske i organizacijske resurse s ciljem ostvarivanja novih programa u korist osoba s invaliditetom našoj široj zajednici.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”