UDRUGA RADOST ORGANIZIRALA EDUKATIVNO PREDAVANJE

U organizaciji Udruge Radost dana 2. studenog 2020. g u Pučkom otvorenom učilištu Ploče održano je edukativno predavanje „Suradnjom do uspjeha – Udruga Radost – moj drugi dom“ u sklopu projekta „ 20.godina radosti za Radosne“ financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Predavanje je održala Andrea Gašpar Čičak , magistra edukacijske rehabilitacije , mentor u OŠ „Milan Amruš“ Slavonski Brod, predsjednica Centra Niteo i doktorandica na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Na predavanju su sudjelovali roditelji , stručni suradnici , učitelji , pomoćnici u nastavi, odgajatelji i drugi koji rade s djecom s teškoćama u razvoju. Predavanje je rezultat je znanja, iskustva i dobre prakse Andree Gašpar Čičak i sadržavalo je upoznavanje sudionika s radom i ciljevima Udruge, razloge zbog kojih se pokazala potreba za održavanjem edukativne radionice; uvođenje u problematiku s kojom se susreću djeca s teškoćama i odrasli s invaliditetom; važnost uloge Udruge i stručnjaka; potrebe i mogućnosti za postizanje suradnje kako bi se postigao napredak u poboljšanju sveopćih uvjeta života djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Nakon predavanja , interaktivne radionice i diskusije dodijeljene su potvrde o sudjelovanju na predavanju i upriličeno ugodno druženje uz osvježenje na terasi jednog Pločanskog restorana.
Predavanje je održano uz poštivanje mjera i preporuka stožera i nadležnog ministarstva zbog pandemije Covid 19.

Zahvaljujemo ravnateljici i djelatnicima Pučkog otvorenog učilišta Ploče na ustupanju prostora i pomoći u organizaciji predavanja.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”