Udruga Radost održala Izvještajno – izbornu Skupštinu

Udruga Radost je održala Izvještajno – izbornu Skupštinu u srijedu 12.rujna 2023.g.

Podnesena su izvješća o proteklom izvještajnom razdoblju i donesen operativni i financijski plan za 2024.godinu. Zatim su na prijedlog Upravnog odbora jednoglasno izabrani članovi upravnih tijela udruge a za predsjednicu je ponovo izabrana Nada Boras. Udruga trenutno provodi peti trogodišnji program Radost je u različitosti – jednakost je u radosti i od 2017. godine Projekt Osobna asistencija za osobe s invaliditetom koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike,projekt Pomoćnici u nastavi za 2023./2024.školsku godinu ( Ministarstvo znanosti i obrazovanja ), Program Radost za Radosne 2023. uz finacijsku potporu Grada Ploča , 3 programa za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama ( Dubrovačko-neretvanska županij) i nastavak projekta Ravnopravno roditeljstvo -MOJ TATA JE IN 2023. ( Središnji ured za demografiju i mlade. Udruga trenutno ima zaposlena 3 pomoćnika u nastavi , 8 osobnih asistenata , domaćicu u pol.boravku ,voditeljicu projekata iprograma i voditeljicu ureda. Stručni tim udruge su Mladenka mag.logopedije, Mara mag.logopedije , Ani , mag.pedagogije , a od 11.9. im se pridružila Ana , mag.edukacijske rehabilitacije i dvije vanjske stručne suradnice volonterke Iris prof.predškolskog odgoja i Andrea , doktorandica educ.rehab.na ERF-u .Udruga pruža usluge logopedskih terapija za 70 djece s govornim i jezičnim teškoćama , usluge osobne asistencije za 10 korisnika i uslugu poludnevnog boravka za 20 osoba s intelektualnim teškoćama. Udruga Radost je ušla u mrežu pružatelja socijalnih usluga o čemu će biti više informacija nakon što predsjednica potpiše ugovor sa resornim ministarstvom.

Nakon radnog dijela skupštine članovi ,zaposlenici i volonteri udruge su imali druženje koje je proteklo u u ugodnom i radosnom raspoloženju. Zahvaljujemo osoblju Stara dama na gostoprimstvu.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”