Team building Padova

Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama u sklopu Centra znanja za društveni razvoj Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva organizirao je Team building u Italiji, Padova od 16. – 18. listopada 2017. godine na kojem su sudjelovali predsjednica i zaposlenice Saveza te članovi Glavnog odbora. Tema Team buildinga bila je posjet ustanovi Centro Diuremo Disabili Amica Luna Paese i zadruzi Volti Soc. Coep Sociale što doprinosi prijenosu dobre prakse, razmjeni iskustava i međunarodnoj suradnji. Na putu prema Padovi posjetili smo Veneciju, obišli grad i Muzej murano stakla.

U ustanovi i zadruzi smo upoznali neke od korisnika i upoznali se s njihovim radom kao što je sudjelovanje u kreativnim radionicama npr. keramika, šivanje, izrada goblena, rad na računalu i sl. Isto tako, obišli smo plastenike u kojima uzgajaju povrće i trgovinu u kojoj prodaju svoje proizvode.

Po završetku službenog dijela Team buildinga posjetili smo Baziliku Sv. Ante Padovanskog u Padovi gdje je organizirana misa na hrvatskom jeziku i obilazak grada. Pri povratku u Zagreb posjetili smo grad Trst.

Na Team buildingu je sudjelovala Nada Boras, predsjednica udruge Radost.

Preuzeto sa: http://www.savezosit.hr/team-building-u-italiji-venecija-padova-trst-16-do-18-listopada-2017/

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”