Sveti Nikola posjetio Radosne

5. prosinca u prostoru gradske pijace održana je priredba povodom obilježavanja i štovanja Sv.Nikole. Djeca su bila radosna i vesela a Sv. Nikola ih je darivao slatkišima jer su bili dobri i vrijedni .

S obzirom da je 5.prosinac Međunarodni dan volontera zahvaljujemo svima koji su ovog kišnog dana uložili puno truda , volje i rada da uljepšaju priredbu koju je Udruga Radost organizirala .Hvalaaaa Jasna Krilic , Dječji zbor naše župe , Nina Jovica Marković , Ivica Ivan Bogunović , Emanuela Vukšić , Mia Timun ( najbolje fritule na svitu ), Ita Peko , Zoran Majstrović , Marin Tomas , Klementina Rimac , Keti Boras , Marina Jovica i Matko Žderić i Nada Boras .Divno je što možemo učiniti nešto dobro za druge a ustvari najviše zadovoljstva i sreće dobijemo baš mi i usrećimo najviše sebe .Hvalaaa svima od srca Vaših Radosnih ❤

FOTO: Rogotin portal ; Klik Ploče ;Udruga Radost Ploče

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”