Svečani koncert povodom Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama i obilježavanje obljetnice 60 godina postojanja Saveza

Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježio je dana 16. svibnja 2017. godine 60 godina postojanja  svečanim koncertom u Velikoj dvorani Vatroslav Lisinski pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i pokroviteljstvom Grada Zagreba na čelu sa gradonačelnikom Milanom Bandićem. Ujedno, 16. svibnja Savez je obilježio Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama koji je proglašen na sjednici Hrvatskog sabora održanoj 31. ožujka 2017. godine.

Na koncertu su bili nazočni visoki dužnosnici RH, članice Saveza, brojni glazbeni izvođači i osobe s intelektualnim teškoćama. U sklopu koncerta dodijeljena su priznanja osobama i institucijama koje su doprinijele radu Saveza, svim udrugama članicama Saveza te plakete zaslužnim članovima Hrvatskog Saveza.

Udruga Radost je dobila priznanje za rad a predsjednici udruge Nadi Boras je uručena Srebrena plaketa za dugogodišnji doprinos rada u glavnom odboru Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”