Sudjelovanje na prvom regionalnom sastanku korisnika institucionalne podrške Nacionalne zaklade

nzPredsjednica Udruge, Nada Boras i voditeljica projekta Marina Pulić sudjelovale su u Splitu 10. Ožujka 2016. na prvom regionalnom sastanku u okviru Programa i izobrazbe koju provodi Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Cilj ovog programa je utvrđivanje mogućnosti unaprjeđenja djelovanja te održivosti udruga korisnica institucionalnih podrški kroz međusobnu komunikaciju i sagledavanje potencijala udruga i s tim povezanih specifičnih oblika podrške Nacionalne zaklade.

Udruga Radost već treću godinu provodi institucionalnu podršku te smo na ovom sastanku naučili kako doprinjeti kvalitetnijoj provedbi podrške, novostima o financijskom izvještavanju te primjeni novih obaveza sukladno novom zakonskom okviru koji uređuje djelovanje neprofitnih organizacija.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”