Skupština

U subotu 19.09.2015. Udruga Radost Ploče obilježila je 15 obljetnicu djelovanja udruge u krugu članova, roditelja, djece, volontera, prijatelja i djelatnika. Posebni gosti bili su župnik don Senko Antunović i bogoslov Jurica Paponja. Don Senko je blagoslovio nazočne i zaželio puno Božje ljubavi svim članovima. Roditelje i sve prisutne pozdravila je dožupanica DNŽ gđa. Marija Vučković, čestitala na obljetnici i donijela darove. Prijateljica naših Radosnih Jasna Krilić uveličala je proslavu.

Uz proslavu održana je skupština na kojoj je usvojen i statut prilagođen novom zakonu o Udrugama RH. Promjenjen je i naziv udruge u Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “RADOST” te izabrana izvršna direktorica gđa. Katarina Matijašević, a za likvidatora je odlučeno da tu obavezu preuzme presjednica Udruge gđa. Nada Boras.

Zahvaljujemo se obitelji Čelić Drage iz Podrujnice koji su nam darovali slavljeničku tortu, također veliko hvala osoblju restorana Fulin na gostoprimstvu i usluzi.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”