Radost na pripremnom sastanku za Konferenciju hrvatskih samozastupnika

ss

U Kući ljudskih prava u Zagrebu u subotu 06. 09. 2014 održan je pripremni sastanak za Konferenciju hrvatskih samozastupnika na kojem su sudjelovali članovi  udruge Radost Ploče, Ivan Rakušić i Darko Liskavica pod vodstvom asistenice u samozastupanju Mirjane Petrović.
Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih grupa članica mreže samozastupanja. Grupe samozastupnika članice mreže samozastupanja su: Osijek, Belišće, Slavonski Brod, Bjelovar, Grubišno Polje, Koprivnica, Čakovec, Varaždin, Rovinj, Pula, Split, Šibenik, Ploče, Dugo Selo i Zagreb.

Samozastupnici su izlagali svoje govore na temu neovisnog življelja i uključenosti u zajednicu. Konferencija hrvatskih samozastupnika će se održati 10. i 11. listopada 2014. u Zagrebu u Hotelu Dubrovnik.

Udruga Radost Ploče sa svojim članovima/ samozastupnicima aktivno sudjeluje na Konferencijama hrvatskih samozastupnika već tri godine te smo veoma ponosni na naš doprinos i osnaživanje naših članova u samozastupanju.

Naziv i slogan ovogodišnje konferencije je: Neovisno življenje i uključenost u zajednicu. Poštujte nas i budite nam podrška!

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”