Radosni u Tuheljskim toplicama- sudjelovanje u kampu Hrvatskog saveza udruga za osobe s MR

kamp-720x320

Od 18 – 20.9.2014. u organizaciji Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom organiziran je Kamp u okviru trogodišnjeg programa „Kvalitetna edukacija udruga – put u nove izazove“ financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

Na organiziranim stručnim predavanjima je sudjelovala gđa. Anka Slonjšak dipl.oec. – pravobraniteljica za osobe s invaliditetom i gđa. Anica Ježić kao predstavnica MSPM-a i zamjenica ravnatelja Ureda za udruge RH.

U kampu su uz 32 udruge članice Saveza, sudjelovali predstavnici i članovi Udruge Radost Ploče.

Uz stručne i edukativne aktivnosti te kreativne radionice organizirane za predsjednike, voditelje i tajnike udruga, u suradnji sa HZZ-om organizirane su i edukativne radionice za osobe s intelektulanim teškoćama, te zabavni program i rekreacija za sve sudionike.

Predsjednica Udruge, gđa. Nada Boras, održala je prezentaciju rada udruge te je organizirala uz pomoć ostalih predstavnika naše udruge, veoma posjećenu i zanimljivu radionicu izrade prirodnih krema i sapuna.

Više fotografija iz kampa možete pogledati u fotogaleriji.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”