Prijem u županiji povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

prijem-kod-zupanaDana 03.12.2014. povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom zamjenik župana Davorko Obuljen i pročelnica za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić primili su predstavnike udruga osoba s invaliditetom te im tom prilikom uručili prigodne novčane potpore.

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se svake godine, 3. prosinca, s ciljem postizanja punog i jednakog uživanja ljudskih prava i sudjelovanja osoba s invaliditetom u društvu.

Potporom djelovanju udruga osoba s invaliditetom  te poticanjem njihove međusobne suradnje, Dubrovačko-neretvanska županija želi doprinjeti poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom te većoj senzibilizaciji javnosti na pritsutnost osoba s invaliditetom u zajednici i probleme s kojima se svakodnevno susreću.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”