PREDAVANJE “KAKO PREVENIRATI ALI I PREPOZNATI OVISNOST O MEDIJU”

U sklopu projekta Udruge Radost pod nazivom “Radost u obitelji” koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih u suradnji sa Narodnom knjižnicom Ploče u utorak 26. travnja 2016. u 19.00 sati će se održati predavanje u prostorijama knjižnice u Pločama Vladimira Nazora 12 s temom “Kako prevenirati ali i prepoznati ovisnost o mediju” profesora psihologije Ivana Karamatića.

Pozivamo sve roditelje , ali i druge zainteresirane, da dođu na predavanje kako bi kroz ovaj projekt naučili kako steći nove vještine za odgoj i pomoći svojoj djeci da i na druge načine koriste svoje slobodno vrijeme. Očekujemo da ćemo sve nazočne sudionike potaknuti na razmišljanje i raspravu o sve prisutnijem problemu ovisnosti o internetu.

ovisnost_o_internetu

mspm_logo_novi
“Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Udruge Radost i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva socijalne politike i mladih”
Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”