PREDAVANJE “DA LI MOM DJETETU TREBA RODITELJ ILI PRIJATELJ?”

U sklopu projekta koji provodi Udruga Radost pod nazivom “Radost u obitelji” koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih u partnerstvu sa OŠ Vladimir Nazor Ploče u ponedjeljak 16.svibnja 2016. u 17:00 sati će se održati predavanje u prostorijama OŠ Vladimir Nazor Ploče s temom “Da li mom djetetu treba roditelj ili prijatelj?” profesorice psihologije Nataše Švajcer-Palac. Cilj ovog projekta je unaprijediti usluge i podršku roditeljima u cilju osnaživanja roditeljske uloge za dobrobit njihove djece i obitelji

Mnoge roditelje muči pitanje trebaju li biti prijatelji svojoj djeci. No, da bi uopće mogli odgovoriti na to pitanje, potrebno je razjasniti što prijateljstvo uopće podrazumijeva stoga pozivamo sve roditelje , ali i druge zainteresirane, da dođu na predavanje i steknu nove vještine za odgoj i dobrobit svoje djece te odgovor na ovo često pitanje „Da li mom djetetu treba roditelj ili prijatelj?”.Radujemo se Vašem dolasku.

vodic-kroz-udruge-roditelja-676-469x313-20130819102903  mspi

 

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”