POZIV ZAINTERESIRANIM KORISNICIMA ZA PRIMANJE USLUGE U SKLOPU PROJEKTA „ZAŽELI I OSTVARIMO BOLJE SUTRA“

Udruga Radost u sklopu projekta „ZAŽELI i ostvarimo bolje sutra“- UP.02.1.1.13.0156- financiranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, objavljuje javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi, osobama s invaliditetom I osobama u nepovoljnom položaju. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Ploče i Grad Ploče.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI:

· osobe starije od 65 godina

· osobe s invaliditetom neovisno o dobi

· osobe koje pravo na socijalnu uslugu potpore i podrške ne ostvaruju po drugoj osnovi

KOJE SE USLUGE PRUŽAJU:

· dostava namirnica,

· pomoć u održavanju čistoće prostora,

· pomoć u posredovanju pri ostvarivanju raznih prava, npr. dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala I sl.,

· pružanje podrške korisnicima kroz razgovore I druženje te uključivanje u društvo

ROKOVI I NAČIN PRIJAVE:

Zainteresirane osobe za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi I osobama u nepovoljnom položaju prijave mogu podnijeti elektronskom poštom na udruga.radost.pl@gmail.com ili telefonski na brojeve 020 670 856 ili 099 3344 808 radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.

Pozivamo građane Grada Ploča i okolice da prijave starije članove svojih obitelji, susjede, prijatelje, kao i sve ostale osobe s područja Grada Ploča kojima je potrebna potpora i podrška.

Usluga je u potpunosti besplatna za krajnje korisnike.

ROK PRIJAVE JE 15. srpanj 2020.

ZAŽELI poziv za krajnje korisnike Udruga Radost

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”