POZIV ZAINTERESIRANIM KORISNICIMA ZA PRIMANJE USLUGE U SKLOPU PROJEKTA „ZAŽELI I OSTVARIMO BOLJE SUTRA“

Udruga Radost u sklopu projekta „ZAŽELI i ostvarimo bolje sutra“- UP.02.1.1.13.0156- financiranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, objavljuje javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi, osobama s invaliditetom I osobama u nepovoljnom položaju. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Ploče i Grad Ploče.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI:

· osobe starije od 65 godina

· osobe s invaliditetom neovisno o dobi

· osobe koje pravo na socijalnu uslugu potpore i podrške ne ostvaruju po drugoj osnovi

KOJE SE USLUGE PRUŽAJU:

· dostava namirnica,

· pomoć u održavanju čistoće prostora,

· pomoć u posredovanju pri ostvarivanju raznih prava, npr. dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala I sl.,

· pružanje podrške korisnicima kroz razgovore I druženje te uključivanje u društvo

ROKOVI I NAČIN PRIJAVE:

Zainteresirane osobe za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi I osobama u nepovoljnom položaju prijave mogu podnijeti elektronskom poštom na udruga.radost.pl@gmail.com ili telefonski na brojeve 020 670 856 ili 099 3344 808 radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.

Pozivamo građane Grada Ploča i okolice da prijave starije članove svojih obitelji, susjede, prijatelje, kao i sve ostale osobe s područja Grada Ploča kojima je potrebna potpora i podrška.

Usluga je u potpunosti besplatna za krajnje korisnike.

ROK PRIJAVE JE 15. srpanj 2020.

ZAŽELI poziv za krajnje korisnike Udruga Radost

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”