Poziv na radionice financirane EU projektom

Znakovi-vidljivostiPozivamo Vas na radionicu “Vrijeme za sebe” koja će se održati 20.03.2014. u prostorima udruge Radost Ploče, ulica Grača 5  s početkom u 17 sati.

Sudjelovanjem na ovoj radionici članovi obitelji djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama  imati će priliku educirati se o različitim relevantnim temama za osnaživanje njihove obiteljske uloge i u cilju smanjenja razine stresa i povećanja kvalitete života.

Radionica će  pružiti psihosocijalnu podršku članovima obitelji i educirati ih o problemima u razvoju, uloge različitih članova obitelji, poremećaja u ponašanju i stresnim situacijama u obiteljskom okruženju.

Za vrijeme održavanja radionice “Vrijeme za sebe”, u prostorijama udruge Radost Ploče također će se održavati i anti-stresna radionica.

Za sve slijedeće radionice ćemo Vas pravodobno obavijestiti.

Veselimo se ugodnom druženju!

Poziv možete pogledati na linku.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”