POZIV NA KREATIVNU RADIONICU ZA RODITELJE I DJECU „RADOST BEZ GRANICA“

U sklopu projekta koji provodi Udruga Radost pod nazivom “Radost u obitelji” koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih organizira se kreativna radionica za roditelje i djecu „Radost bez granica“ . Kreativne radionice su usmjerene na kvalitetnije provođenja slobodnog vremena djece, bolju povezanost djece i roditelja te pozitivno ozračje u obitelji.

U suradnji s Dječijim vrtićem Ploče održati će se kreativna radionica za roditelje i djecu, u prostorijama Dječijeg vrtića Ploče, dana 04.10.2016. s početkom u 17:30 h. Stoga, dragi roditelji ako želite provesti kvalitetno slobodno vrijeme sa svojim djetetom i pritom razvijati njegovu maštu i spretnost pridružite nam se na radionici.

Cilj ovog projekta je unaprijediti usluge i podršku roditeljima u cilju osnaživanja roditeljske uloge za dobrobit njihove djece i obitelji. Pozivamo sve roditelje i djecu , ali i druge zainteresirane, da dođu na kreativnu radionicu te steknu nove vještine za odgoj i dobrobit svoje djece.
Očekujemo Vaš dolazak.
Srdačan pozdrav!

 familymspi.jpg logo s tekstom
Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”