Poziv na Dane otvorenih vrata udruga 5. – 7. lipnja 2014.

act-dan-otvorenih-vrata1Pozivamo Vas da nam se pridružite u obilježavanju Dana otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge RH sa slijedećim rasporedom

četvrtak 5.lipnja 2014. od 08:00 – 20:00 i petak 6.lipnja 2014. od 08:00- 16:00 u prostorijama Udruge Radost Ploče –  promocija i predstavljanje programa i projekta koje provodi udruga.

Dana 7. lipnja 2014. na završni dan Dana otvorenih vrata udruga održat ćemo jedanaestu po redu likovnu koloniju koja će se održati u Dubrovniku, na Pilama uz podršku sponzora restoran “Orhan”.

Cilj Dana otvorenih vrata udruga 2014. je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provodimo , organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata udruge svim zainteresiranim građanima.

Veselimo se zajedničkom druženju!

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”