PODRŠKA RODITELJSTVU 2022. 1. KREATIVNA RADIONICA ZA TATE I DJECU

U petak 28. listopada u Udruzi Radost održana je 1. kreativna radionica za tate i djecu. Planirano je 10 kreativnih radionica koje za cilj imaju provođenje kvalitetnog vremena djece s očevima, druženje djece s vršnjacima, organiziranje igara, natjecanja, izrada kreativnih radova. Nositelj aktivnosti je Marija Ostojić, univ.bacc.praesc.educ. Na prvoj radionici, nakon upoznavanja, djeca su opisivali svoje tate te ga nacrtali kao superheroja. Poslije toga, za zadatak su imali izraditi figuricu superheroja. Zajedno su izrađivali vlastitog superheroja po uputama izvoditeljice aktivnosti. Radionica je završena uz igru prepoznavanja tata gdje su djeci bile zatvorene oči te su opipom morali „pronaći“ svog tatu. Radionica je bila popraćena ugodnom dječjom glazbom te su se počastili sokićima i grickalicama. Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.
Zahvaljujemo Mariji, nositeljici aktivnosti, tatama i djeci na trudu i odazivu te se veselimo daljnim radionicama i nastavku aktivnosti.

Udruga Radost

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”