Održano predavanje Neurofeedback metoda

Udruga Radost u suradnji s UOSI Prijatelj Metković organizirala je predavanje na temu NEUROFEEDBACK METODA koje se održalo u prostorijama Udruge Radost dana 9. ožujka 2017, predavači Danijela Raič, radni terapeut i Ivana Gujinović,mag. pedagogije su predstavile i pobliže objasnile terapiju Neurofeedback metodu koju već nekoliko godina provode na širem području doline Neretve, a nakon toga demonstracija i rada Neurofeedback-a aparata. Predavanju su nazočili predstavnici odgojno-obrazovnih ustanova, CZSS –Ploče te roditelji korisnika Udruge Radost.

Ovo predavanje je još jedan primjer dugogodišnje suradnje između dviju udruga  UOSI Prijatelj Metković i Udruge Radost koje djeluju na području Doline Neretve i dobar temelj za buduće suradnje i obuhvatniju psihosocijalnu podršku.Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na ovo predavanje, a posebno Danijeli Raič, radni terapeut i Ivani Gujinović,mag. pedagogije na stručnom i poučnom predavanju.

 

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”