Održana treća sjednica Glavnog odbora i nastavak izborne Skupštine Saveza MR

logo_SAVEZA1

Dana 04. listopada 2014. u Zagrebu je održana treća sjednica Glavnog odbora Hrvatskog saveza za osobe s mentalnom retardacijom te nastavak izborne skupštine od 10. svibnja 2014.

Na Glavnom odboru usvojeno je financijsko izvješće Saveza te je donesena odluka da Glavni odbor predloži Skupštini promjenu naziva Saveza u “Hrvatski Savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Također je donesena odluka o pokretanju izdavanja časopisa „Moj prijatelj“.

U nastavku izborne Skupštine od 10.svibnja 2014.,  izabrani su članovi Nadzornog odbora. Također su  izabrani i  članovi Stegovne komisije od kojih je jedan član Katarina Matijašević kao delegat Udruge Radost Ploče.

Na izbornoj skupštini je jednoglasno je usvojen Financijski plan Saveza za 2014/15 godinu i jednoglasno je donesena odluka o promjeni naziva Saveza u „Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama“.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”