ODRŽANA ZAVRŠNA RADIONICA ZA RODITELJE I DJECU

Nakon uspješno održanih 10 radionica za roditelje učenika drugih razreda OŠ Vladimir Nazor Ploče, u srijedu, 8. ožujka, održana je završna radionica na kojoj su sudjelovali roditelji zajedno sa svojom djecom. Izvoditeljica aktivnosti, psihologinja Nataša Palac je za tu prigodu pripremila dvije igre, kako bi uz dobru atmosferu zaključili uspješno provedene radionice. U prvoj igri cilj je bio da roditelj i dijete imaju što više jednakih odgovora. Djeca i roditelji su odvojeno ispunjavali anketu, gdje su pitanja bila u vezi djeteta (npr. najdraža boja). Nakon što je tu odlučen pobjednik, prešli su na iduću igru, koja je za cilj imala skupiti što više markera u čašu, uz pomoć naginjanja stola. Mjerilo se i vrijeme te su se djeca i roditelji nasmijali i zabavili. Nakon te igre je također odlučen jedan pobjednik. Nakon podijeljenih poklona za najbolje, nastavilo se ugodno druženje uz sokove, grickalice. Također, podijeljene su i prigodne zahvalnice roditeljima, kako bi im zahvalili na trudu, dolasku na radionice i sudjelovanju.

Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.

Zahvaljujemo psihologinji, roditeljima i djeci na trudu i odazivu!

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”