Održana Skupština Hrvatskog Saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama

U četvrtak 17.prosinca održana je redovna godišnja skupština Hrvatskog Saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama.Sjednica je održana online zbog trenutne epidemiološke situacije i sudjelovalo je 19.predstavnika članica i zaposlenici Saveza. Skupštinu je vodio potpredsjednik Ozren Catela uz podršku pravnika Saveza Brune Kobalija.Tijekom sjednice usvojeno je jednoglasno Izvješće o radu, izvješće Nadzornog odbora i Financijsko izvješće za 2019.godinu.Predstavnici udruga temeljnih članica su također prihvatili prijedlog Upravnog odbora Plana rada Financijskog i operativnog plana za 2021. godinu i posebno značajan dokument Strateškog plana Saveza za 2020.-2025.godine. Donesen je i novi Etički kodeks i Pravilnik o radu etičkog povjerenstva.Sjednicu Skupštine je zaključio presjedavajući Catela i svim članicama i njihovim korisnicima osobama s intelektualnim teškoćama s obiteljima poželio uspješan rad te puno strpljenja, sreće i zdravlja u Novoj 2021. godini!

Predsjednica Udruge Radost Nada Boras je sudjelovala u radnoj skupini za izradu Strateškog plana , na sjednici Glavnog odbora održanoj 16.12.2020.g kao član i kao delegat udruge na Skupštini Saveza.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”