ODRŽANA RADIONICA ZA RODITELJE “ODGOJNI STILOVI“

U sklopu projekta Udruge Radost pod nazivom “Radost u obitelji” koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih u suradnji sa Dječijim vrtićem Ploče dana 05. svibnja 2016. održana je radionica za roditelje “Odgojni stilovi” koju je vodila profesorica psihologije Edita Mucić-Šutić. Na početku radionice voditeljica projekta soc.radnica Marina Pulić je roditeljima prezentirala ciljeve radionica i predavanja koje će se provesti kroz trajanje projekta.
Prof. psihologije Edita Mucić-Šutić je kroz realizaciju radionice sa roditeljima naglasak dala na odgojne stilove roditelja i njihove učinke na djecu. Tom prilikom prisutni roditelji su iskazali veliko zanimanje i aktivno sudjelovanje u realizaciji same radionice.
Rasprave su bile zanimljive, a radionica vrlo dinamična. Bilo je svega, od ozbiljnih dubioza do smijeha.
Roditelji su zajedno sa voditeljima u interaktivnom radu bili motivirani na samoopažanje i samoprocjenjivanje, te stjecanje uvida u djelotvornost vlastitih odgojnih postupaka usmjerenih na dijete. Pri ispunjavanju evaluacijskog formulara o uspješnosti ove radionice roditelji su izrazili zadovoljstvo.

Veliko hvala Dječijem vrtiću Ploče i djelatnicima Dječijeg vrtića Ploče na suradnji i ustupljenom prostoru, roditeljima te prof. psihologije Editi Mucić-Šutić na stručnom, poučnom predavanju i receptu za savršen odgoj:

Glavni sastojak : LJUBAV
Vrijeme pripreme: OKO 18 GOD
Dodati: ŽIVACA, STRPLJENJA, TOLERANTNOSTI, STROGOĆE
Kolilko: KOLIKO GOD TREBA!

SDC17044 SDC17045 SDC17046 SDC17048 SDC17049 SDC17050 SDC17054 SDC17055 SDC17057

mspi

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”