ODRŽANA PO TREĆI PUT PRIREDBA „ZAPLEŠIMO ZA RADOST“

U prepunom, dječjim plesom, pjesmom i smijehom ispunjenom Domu kulture Ploče 10.veljače , 2019. g, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ploče, Plesnog studija Touch i Udruge Radost održana je manifestacija “Zaplešimo za Radost”. Cilj priredbe je bio okupiti djecu i mlade da zajedno sa djecom s teškoćama u razvoju i osobama s intelektualnim teškoćama pokažu svoje talente , višemjesečni trud i pomognu radu udruge. To je ujedno bila prilika da se upoznaju sa svojim vršnjacima koji imaju posebne potrebe da osvijeste poštivanje različitosti i da nauče pomagati i voljeti one kojima je to potrebno.

U programu su sudjelovali Plesni studio Touch pod vodstvom Dijane Milidragović, Moderni balet pod vodstvom Danite Marinović, Plesni studio Astarta, Dječji vrtić iz Komina i Nikola Batinović. Svečanost je izlaskom korisnika Udruge Radost i zahvalom predsjednice udruge Nade Boras svim posjetiteljima i zabavljačima.Nakon priredbe roditelji Radosnih su pripremili zakusku za sve sudionike. Zahvaljujemo se svim izvođačima i posjetiteljima te Pučkom učilištu Ploče, Radio Ploče i Rogotin Portalu na medijskoj promociji priredbe.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”