ODRŽANA HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA ZA RADOSNE

U Pločama je 9. Prosinca u sklopu Adventa u Pločama 2023. u organizaciji Turističke zajednice Grada Ploča održana humanitarna aukcijska prodaja fotografija za našu udrugu koja skrbi za preko 100 korisnika tj. djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama .
Aukcija je održana na platou ispred Crkve u predivnoj atmosferi a program je vodio Mario Pavić.
Direktorica TZ Ploče Maja Erak i predsjednica Udruge Radost Nada Boras su se obratile Pločanima i zahvalile autorima i pozvale sugrađane na kupnju fotografija .Tijekom večeri prodano je oko 20 slika.
Zahvaljujemo Turistička zajednica Grada Ploča , autorima fotografija ,Vladi Pavlović , Juri Zovko , Edi Kolčariš, Ivanu Delmiću , Juliji Pavlović, Jurici Marinović, Leonardo della Vega, Studiu Idearium, Martinu Burić i Nenadu Medak , Mariju Paviću , volonterima i svima koji su kupili fotografije.
Fotografije će ostati izložene tijekom mjeseca prosinca u Port Mallu ispred Ribole pa još možete odabrati prelijepu fotografiju i time pomoći radu Udruge Radost. Prikupljene donacije će biti namijenjene za provođenje neophodnih stručnih terapija za djecu s teškoćama u razvoju koje našoj udruzi provode dvije mag.logopedije , edukacijski rehabilitator i psiholog.
Kupnjom fotografija novčana sredstva uplaćuju se direktno na račun Udruge Radost na IBAN: HR4524070001 1000 551 94
Zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Ploča , autorima fotografija ,Vladi Pavlović , Juri Zovko , Edi Kolčariš, Ivanu Delmiću , Juliji Pavlović, Jurici Marinović, Leonardu della Vega, Studiu Idearium, Martinu Burić i Nenadu Medak , Mariju Paviću , volonterima i svima koji su kupili ili će kupiti fotografije .

Vole Vas Vaši Radosni ! ❤️🙂💙

Foto: Udruga Radost ,Dario Bjeliš , Javnost.hr

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”