Održana Edukacija osobne asistencije za korisnike /skrbnike , osobne asistente i potpisani ugovori o radu sa osobnim asistentima

Održana Edukacija korisnika , roditelja/skrbnika i osobnih asistenata u sklopu ESF -Europski strukturni i investicijski fondovi za projekta “Razvoj osobne asistencije za osobe s invaliditetom ” za odobreni projekt Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Radost iz Ploča pod nazivom “Pružanje osobne asistencije osobama s najtežim stupnjem invaliditeta i osobama s intelektuslnim teškoćama ” kodni broj UP.02.2.2.02.0065 u ukupnom iznosu od 987.616,00 kn.

Edukaciju je provela, Andrea Gašpar , mag. rehab. educ. Nakon edukacije su potpisani ugovori sa osobnim asistentima na rok od 24 mjeseca, a odabrani su stručnom procjenom udruge i roditelja/ skrbnika.Nakon veoma stručne i kvalitetne edukacije ,i potpisivanja ugovora o radu , korisnici , roditelji , djelatnici udruge i novi djelatnici osobni asistenti su proveli ugodnu večer presretni što su dobili pomoć za svoju djecu ovisnu o njihovoj 24- satnoj brizi.

 

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”