ODRŽANA 7.RADIONICA „ŠTO UČINITI KAD DIJETE DOBIJE LOŠU OCJENU (IZRADA UMNIH MAPA)“

Dana 14. prosinca u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Ploče, u školskoj knjižnici, održana je sedma radionica pod nazivom "Kako pomoći djetetu učiti (izrada umnih mapa)". Razgovaralo se o načinima učenja i pomoći koju roditelji daju svojoj djeci. Voditeljica aktivnosti je učila roditelje na primjerima iz teksta, a poslije i na lekcijama iz prirode ,izrađivati umne mape. Izrada umnih ili mentalna mapa je tehnika zapisivanja informacija na vizualni način.Sastoji se od:

-središnje teme
-glavnih podtema
-slika
-simbola
-ključnih riječi.

Tony Buzan je autor knjige "Kako izrađivati mentalne mape. Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče. Zahvaljujemo psihologinji i roditeljima na trudu i odazivu te se veselimo daljnjim radionicama i nastavku aktivnosti.

Udruga Radost

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”