Održana 7. KREATIVNA RADIONICA ZA TATE I DJECU

U petak 14. travnja u Udruzi Radost održana je 7. kreativna radionica za tate i djecu. Na radionici su sudjelovala četvorica očeva sa svojih četvero mališana. Zajedno s nositeljicom aktivnosti su izrađivali bubamare i livadu te naučili nešto više o bubamarama tijekom izrade. Osim toga, kao i obično, igrali su društvene igre. Sve aktivnosti su bile popraćene smijehom, zajedništvom i zabavom.

Planirano je 10 kreativnih radionica koje za cilj imaju provođenje kvalitetnog vremena djece s očevima, druženje djece s vršnjacima, organiziranje igara, natjecanja, izrada kreativnih radova. Nositelj aktivnosti je Marija Ostojić, univ.bacc.praesc.educ. Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.

Zahvaljujemo Mariji, nositeljici aktivnosti, tatama i djeci na trudu i odazivu te se veselimo daljnjim radionicama i nastavku aktivnosti.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”