ODRŽANA 4.RADIONICA „ŠTO IMAM, A ŠTO ŽELIM…KAKAV RODITELJ ŽELIM BITI?“

Dana 2. studenoga u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Ploče održana je četvrta radionica pod nazivom „Što imam, a što želim…Kakav roditelj želim biti?“. Roditelji su uradili test sreće i jednoglasno zaključili da je osobna sreća i zadovoljstvo osnova dobrog odgoja i dobrih odnosa u obitelji. Osim toga uradili su i anketu o roditeljskim kompetencijama te su nakon ankete razgovarali o željenoj slici roditeljstva i realnosti. Podijelili su mišljenja o izazovima odgoja u današnjem vremenu. Nasmijali su se i komentirali sliku i tekst o dječaku Vjekoslavu. Završno, zaključili su kako ih dijeljenje iskustava i učenje novih vještina čine sigurnijim i boljim roditeljima.
Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.
Zahvaljujemo psihologinji i roditeljima na trudu i odazivu te se veselimo daljnim radionicama i nastavku aktivnosti.

https://demografijaimladi.gov.hr/

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”