Održana 4. KREATIVNA RADIONICA ZA TATE I DJECU

U petak 10. veljače u Udruzi Radost održana je 4. kreativna radionica za tate i djecu. Planirano je 10 kreativnih radionica koje za cilj imaju provođenje kvalitetnog vremena djece s očevima, druženje djece s vršnjacima, organiziranje igara, natjecanja, izrada kreativnih radova. Nositelj aktivnosti je Marija Ostojić, univ.bacc.praesc.educ. Radionica je započela sa slikanjem motiva povodom Valentinova, gdje su tate skupa sa djecom smišljali maštovite motive kojima bi prikazali što njihovi voljeni najviše vole. Zatim su tate izrezale srce, koje su čvrsto držali na čestitkama, dok su djeca sa štipalicama zakačenim za vatu i pomponse otiskivali temperu na papir. Potom su zajedno izrađivali ruže. Radionica je završila ugodnim razgovorom o planovima budućih radionica.

Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.

Zahvaljujemo Mariji, nositeljici aktivnosti, tatama i djeci na trudu i odazivu te se veselimo daljnjim radionicama i nastavku aktivnosti.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”