Održana 3. KREATIVNA RADIONICA ZA TATE I DJECU

U petak 16. prosinca u Udruzi Radost održana je 3. kreativna radionica za tate i djecu. Planirano je 10 kreativnih radionica koje za cilj imaju provođenje kvalitetnog vremena djece s očevima, druženje djece s vršnjacima, organiziranje igara, natjecanja, izrada kreativnih radova. Nositelj aktivnosti je Marija Ostojić, univ.bacc.praesc.educ. Na trećoj radionici djeca i tate su se pripremali za Božić. Radionicu su započeli izradom božićnog ukrasa. Cilj je bio napraviti soba, a za to su koristili role od toaletnog papira, tempere, akrilne boje, pomponse itd. Nakon toga su izrađivali božićne čestitke. Djeca su s tatama napravila onoliko otisaka prstiju koliko članova u obitelji imaju, te napisati njihova imena. Na kraju, djeca su se zajedno igrala, a roditelji i nositeljica aktivnosti su razgovarali o idućim radionicama te planovima za vanjsku aktivnost (roštilj,izlet, utakmica..).

Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.

Zahvaljujemo Mariji, nositeljici aktivnosti, tatama i djeci na trudu i odazivu te se veselimo daljnjim radionicama i nastavku aktivnosti.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”