ODRŽANA 2. RADIONICA ZA RODITELJE RAVNOPRAVNO RODITELJSTVO – MOJ TATA JE IN

Tema 2. radionice održane 5.rujna 2022. je bila „Koji je moj stil roditeljstva“ Roditelji su ispunili anketne listiće i tako saznali koji je njihov stil roditeljstva. Ankete za partnere su ponijeli sa sobom da ih oni doma ispune. U malim grupama su opisali kako oni nagrađuju i kažnjavaju svoju djecu, a kako su to radili njihovi roditelji. U dijeljenju iskustava i razgovoru o istima, shvatili su koliko nas oblikuje odgoj i postupci naših roditelja. Radionica se završila sa 10 riječi i fraza koje jačaju samopouzdanje i čine da se roditelji osjećaju bolje i vrijednije. Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.
Nositelj aktivnosti je Nataša Palac, psihologinja u školi. Kroz projekt je planirano je 10 radionica za roditelje (tate i mame) koje za cilj imaju jačanje roditeljskih kompetencija te razvijanje znanja i vještina potrebnih za uspješno, odgovorno i ravnopravno roditeljstvo.
Zahvaljujemo psihologinji i roditeljima na trudu i odazivu te se veselimo daljnim radionicama i nastavku aktivnosti.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”