Održana 2. KREATIVNA RADIONICA ZA TATE I DJECU

U petak 2. prosinca u Udruzi Radost održana je 2. kreativna radionica za tate i djecu. Planirano je 10 kreativnih radionica koje za cilj imaju provođenje kvalitetnog vremena djece s očevima, druženje djece s vršnjacima, organiziranje igara, natjecanja, izrada kreativnih radova. Nositelj aktivnosti je Marija Ostojić, univ.bacc.praesc.educ. Na drugoj radionici djeca i tate su se pripremali za svetog Nikolu. Zajedno su izrađivali čizmice, koje će strpljivo čuvati poklončiće za djecu do iduće radionice. Crtežom su dočarali svoje želje te ponijeli kući nedovršeno pismo Sv. Nikoli koje će zajedno sa svojim tatama ispuniti. Za kraj, djeca su sudjelovala u potrazi za vrećom koju je sv. Nikola izgubio. Uz pomoć tragova (fotografija) i njihove snalažljivosti, uspješno su pronašli vreću te se zabavili.

Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.

Zahvaljujemo Mariji, nositeljici aktivnosti, tatama i djeci na trudu i odazivu te se veselimo daljnjim radionicama i nastavku aktivnosti.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”