Od 1. studenog u našoj županiji radi 46 asistenata u nastavi

1417785476m244-560x320

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kao posrednička tijela prve i druge razine, te Dubrovačko-neretvanska županija kao nositelj projekta „Zajedno možemo sve!“ potpisali su ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava koji je stupio na snagu 14. studenog 2014. godine.

Dana 05.12.2014., u Dvorani Ivana Pavla II, župan Nikola Dobroslavić potpisao je Sporazum o partnerstvu u provedbi projekta „Zajedno možemo sve!“ sa projektnim partnerima: 15 osnovnih i 2 srednje škole kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija i trima udrugama, dok je tome prethodilo potpisivanje s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA, i područnom Službom Zavoda za zapošljavanje.

Ovom završnom činu nazočile su i dožupanica Marija Vučković i pročelnica odjela za obrazovanje Marijeta Hladilo, koje su najviše radile na prijavi projekta i koje su najzaslužnije što su bespovratna sredstva i dobijena.

– Riječ je o 1,96 milijuna kuna bespovratnih sredstava koje smo uspjeli dobiti, te osigurati 46 asistenata u nastavi, a čime smo dali i naš skromni doprinos u sferi zapošljavanja 46 nladih osoba – rekla je dožupanica Marija Vučković.

Udruga Radost Ploče je jedan od partnera u ovom veoma važnom projektu zanašu županiju kao i lokalnu zajednicu.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”