Neretvanska zvijezda “Farme” Sara posjetila pločansku udrugu Radost

SDC16636
U petak je pločansku udrugu Radost posjetila zvijezda Farme, kako su je nakon showa Nove tv okarakterizirali, iskrena Neretvanka britkog jezika i zaraznog osmijeha, Sara Žderić iz Stabline.

Radosne je željela posjetiti još od samog završetka showa, s obzirom da je, kako sama otkriva, nakon iskustva Farme, odlučila ispuniti neke svoje ciljeve, počevši od onih malih i lako ostvarivih želja. Jedna od njih bio je i posjet Radosnima, s kojima je provela cijeli petak. Ispričavši im svoja iskustva boravka na Farmi, rado se slikala sa štićenicima, te odgovarala na njihova pitanja.

Obećavši da ovaj posjet nikako neće biti jedini i posljednji, izradili su zajedno i nekoliko radova, a Sari su Radosni poklonili svoje rukotvorine kojima se oduševila, te obećala kako će o njima svakako pričati i svojim prijateljima iz Farme, te im pokazati prelijepe ručne radove udruge Radost.

Bravo za našu Saru, kojoj želimo puno sreće u daljnjem životu. Djevojka poput nje, puna topline i plemenitosti, uz prodoran i ambiciozan karakteran stil uspjet će zasigurno u svemu planiranom!

Preuzeto: http://ploce.com.hr/ostalo/neretvanska-zvijezda-farme-sara-posjetila-plocansku-udrugu-radost/

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”