MALA ZELENA GUSJENICA POSTALA LEPTIR

Uspješna humanitarna predstava u Domu kulture Ploče. U punoj sali Doma kulture Ploče  je u izvedbi Amaterskog kazališta Opuzen održana humanitarna predstava MALA ZELENA GUSJENICA. Cjelokupan prihod ostvaren od od prodaje ulaznica doniran je za potrebe udruge Radost Ploče. Predstava Opuzenaca oduševila je sve prisutne, osobito najmlađe koji su porukama predstve osjetili važnost obitelji, prijateljstva, različitosti i tolerancije. Mali „VELIKI“ glumci dokazali su spremnost za velike kazališne projekte za koje se nadamo da će što brže i uspješnije realizirati , a kojima ćemo vjerujemo ponovno svjedočiti i u Pločama.

U ime Pučkog otvorenog učilišta Ploče veliko hvala mladim izvođačima, njihovim voditeljima Hrvoju Barbiru Barbi, Suzani Mušan, Mariu Jurkoviću i ostalim suradnicima, kao i svim posjetiteljima koji su dolaskom na predstavu ne samo obogatili sebe, već i Radosnima dokazali da su bitan i snažan dio zajednice.

Izvadak

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”