LEONARDO DELLA VEGA – HUMANOST ZA RADOSNE 

U petak su Udrugu Radost  posjetili supružnici Lendić i poklonili nam tri predivne umjetničke fotografije gospodina Leonarda Della Vege  (Leo Lendić) koje će u suradnji s portalom Klik Ploče kroz humanitarnu aukcijsku prodaju pomoći opremanju našeg novog kabineta za edukacijsku rehabilitaciju .

Susret je bio radostan i posebno dirljiv jer se gospođa Lendić naša Neretvanka s puno emocija prisjetila svog djetinjstva .Naime prostor u Gračkoj ulici u kojoj udruga djeluje već 23.godine je nekada bio dječji vrtić.

Gospodin Leonardo Della Vega je splitski fotograf i neretvanski zet koji se bavi umjetničkom fotografijom još od ranog djetinjstva. Njegove fotografije odišu dušom ,istinskom dobrotom i ljubavlju. Obožava fotografirati svoj rodni grad Split na jedinstven način  i našu lijepu Neretvu. Nas Radosne posebno raduje ljubav i emocija koju iskazuje kroz svoj rad ljudima poput naših Radosnih , njihovim samozatajnim  nevidljivim sudbinama koje rijetki ljudi spoznaju.

Dobrota u riječima stvara povjerenje.

Dobrota u mislima stvara dubinu.

Dobrota u davanju stvara ljubav.

Ovom humanitarnom aukcijom fotografija gospodina Leonarda Della Vege i njegove predivne  supruge

Dobrota u darivanju stvara RADOST 🙂

za naše najmlađe članove i njihove roditelje u opremanju kabineta za pružanje prijeko potrebnih tretmana edukacijske rehabilitacije nedostatnih u našem gradu.

Početna aukcijska cijena fotografija je 100 €

Svi zainteresirani za kupnju i podršku  našoj udruzi se mogu javiti na broj mobitela 0955682946 ili na e-mail: udruga.radost.pl@gmail.com

Unaprijed zahvaljujemo !

Vaši Radosni

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”