“LAG SUMMER FESTIVAL” 4.-6. srpnja u Biogradu na Moru

lag

Udruga Radost Ploče kao član Lokalne akcijske grupe LAG Neretva, sudjelovala je sa svojom predstavnicom gđom. Ankicom Gašpar na drugom “LAG SUMMER FESTIVALU”, najvećem međunarodnom okupljanju LAG-ova u Hrvatskoj koji se održavao od 4.-6. srpnja u Biogradu na Moru.
Cilj festivala je pružiti priliku svim jedinicama lokalne samouprave, turističkim zajednicama, malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima i udrugama da izlože svoje proizvode i usluge direktno pred 20.000 turista, u gradu koji je poznat kao turističko središte u srcu Jadrana. Osim festivalskog dijela, sudionicima LAG-ova je organiziran izlet brodom Pašmanskim kanalom i radionica “Prva godina provedbe IPARD mjere 202” te seminar “Poslovna prilika za razvoj ruralnog turizma kroz EU fondove i LEADER program”.

Više fotografija sa “LAG SUMMER FESTIVAL”- a možete pogledati u fotogaleriji.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”