Glazbena večer “Ljubav za Radost”

U petak 10. veljače 2017. održana je glazbena večer u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Ploče na kojoj su sudjelovali i svoj doprinos dali Klapa Stina, Klapa Mindel, Branko Medak, Lucija Kraljević, Dora Boban, Nikola Batinović, Zbor glazbene škole Ploče, Zbor OŠ Vladimir Nazor Ploče, Dječji vrtić Ploče, područni vrtići Komin i Rogotin te Zbor Radosnih, Restoran Galeb, Restoran Fulin, Caffe bar „Luna“, Caffe bar „ Mare“, Caffe bar „ Kum“.

Nadahnuti sv. Valentinom koji se slavi 14. veljače, svećenika i mučenika ranog kršćanstva koji je dao život za vjeru. Valentin na latinskkom jeziku znači „zdrav“, tako su već odavno zazivali svetog Valentina s molitvama za zdravlje, a posebno za ozdravljenje od epilepsije. S vremenom se sv. Valentin počeo povezivati s ljubavlju te je proglašen zaštitnikom bračne ljubavi,ali se kod nas jače naglašava da je to dan zaljubljenih.

Ovom prilikom želimo zahvaliti svim ljudima koji su nas podržali na glazbenoj večeri „ Ljubav za Radost“ koja se održala 10. veljače povodom Valentinova i pozvati ih na daljnju suradnju. Hvala Vam na toplini i ljubavi koju ste nam pružili i uvelike uljepšali divnu večer. Imamo želju da glazbena večer s Radosnima prijeđe u tradiciju u vidu dramske, recitatorske, plesne i poetske večeri s posebnim naglaskom na isticanje važnosti zdravlja, ljubavi i uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama u život lokalne zajednice i društva.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”