Dubrovačko neretvanska županija sufinancira 3 programa udruge u 2023. godini

Sukladno Odluci o dodjeli sredstava za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom za 2023. godinu iz sredstava Dubrovačko neretvanske županije našoj Udruzi je odobren iznos od 650,00 eura za provedbu programa „Unaprjeđivanje i jačanje svijesti u sustavu podrške lokalne zajednice djeci i mladima s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima“ i 900,00 eura za provedbu programa „Poboljšanje kvalitete života odraslih osoba intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji 2023.“

Također Temeljem Odluke o dodjeli sredstava za sufinanciranje programa/projekata koje provode udruge s ciljem promicanja zdravog razvoja i odrastanja djece i mladih te uključivanja mladih u društveni život zajednice Dubrovačko-neretvanske županije za 2023. godinu odobreno je sufinanciranje programa „Radost djetinjstva 2023.“ u iznosu od 400,00 eura.

Zahvaljujući kontinuiranom financiranju naših programa od strane Dubrovačko neretvanske županije udruga nastavlja provoditi i pružati neophodne i nedostatne socijalne usluge u našoj lokalnoj zajednici za svoje članove djecu s teškoćama u razvoju , odrasle osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji.

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”