Dodjela ugovora pružateljima u svrhu razvoja i širenja mreže socijalnih usluga u Republici Hrvatskoj

Dana 9.listopada 2023. godine Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić uručio je 60 ugovora vrijednih više od šest milijuna eura pružateljima u svrhu razvoja i širenja mreže socijalnih usluga u zajednici.

Ministar Marin Piletić je uručio ugovor predsjednici udruge Nadi Boras i zahvalio na dugogodišnjoj suradnji s ministarstvom te trudu i zalaganju za osobe s invaliditetom.

Udruga Radost već 16 godina ima licenciju i pruža socijalnu uslugu poludnevnog boravka financirajući se apliciranjem projekata na natječaje . Ulazak Udruge u mrežu pružatelja usluga će uvelike olakšati i unaprijediti naš rad u korist osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se jave u Udrugu kako bi se informirali o usluzi te o potrebnoj dokumentaciji i uvjetima koje trebaju ispunjavati kako bi ostvarili ovu uslugu.

Jako smo ponosni na ovaj dugo iščekivani ugovor i zahvaljujemo se svima koji se radujete s nama, koji pratite i podržavate rad Udruge Radost i naše Radosne !🙂❤️

Više na LINK

 

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”