Dodijeljeni ugovori za trogodišnje programe udruga

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku potpisalo je u ponedjeljak sa 161 udrugom ugovore o dodjeli financijskih sredstava za provedbu prve godine trogodišnjih programa “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge”, a u tu svrhu osigurana su sredstva u iznosu od oko 33,5 milijuna kuna.

 

Udruga Radost je potpisala ugovor za projekt “Radost je u različitosti” koji provodi od 2011. godine.

Za prvu godinu projekta osiguran je iznos od 250.00,00 kuna a za tri godine 750.00,00 kuna.

Projekt je usmjeren pružanju socijalne usluge poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji na području Doline Neretve.

Više informacija možete pročitati na linku Ministarstva.

http://Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku potpisalo je u ponedjeljak sa 161 udrugom ugovore o dodjeli financijskih sredstava za provedbu prve godine trogodišnjih programa “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge”, a u tu svrhu osigurana su sredstva u iznosu od oko 33,5 milijuna kuna

 

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”