ADVENT U PLOČAMA – RADOST BOŽIĆA 2021.

U sklopu Adventa u Pločama, Udruga Radost u suradnji sa Gradom Ploče, AMK Racing teamom Ploče i MK Neretvanskim gusarima Ploče organizirala je Božićni program za najmlađe sugrađane uz puno radosti kroz igru, takmičenje, veselje i naravno Božićne darove.

Bio je to događaj za pamćenje koju su uveličali Moto djedovi Božičnjaci a radost na licima okupljene djece i naših sugrađana je velika nagrada članovima udruge i volonterima koji su uložili puno truda i ljubavi u ovaj događaj u susret Božiću.

Zahvaljujemo Gradu Ploče, Turističkoj zajednici, Pučkom otvorenom učilištu, Vrtiću Ploče, Radio Ploče, portalu Ploče Online , AMK Racing team Ploče, MK Neretvanski gusari Ploče, Javna vatrogasna postrojba Ploče, Eda Kolčarš Photography, Caffe bar Glorija, Fototimemakarska.photobooth, Lori Mihaljević i svima koji su pomogli da uljepšamo djeci blagdane.

Galerija:

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”