GRAD PLOČE FINANCIRA PROGRAM “RADOST ZA RADOSNE U PLOČAMA 2024.”

U Domu kulture Ploče svečano su potpisani ugovori o dodjeli financijskih sredstava programima i projektima udruga s područja Grada Ploča za 2024. godinu.

Sukladno provedenom Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području sportskih manifestacija i rekreacije za 2024. godinu, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području kulture za 2024. godinu, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga proizašlim iz Domovinskog rata i NOB-a, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području djelovanja građana na razvoju lokalne zajednice i Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području socijalne skrbi i zdravstva za 2024. godinu, svečanom potpisivanju ugovora pristupilo je 35 udruga s područja Grada Ploča, čiji programi/projekti će značajno podići razinu kvalitete življenja u našoj lokalnoj zajednici.

„Javni rad za druge predstavlja nešto jako vrijedno, to je izuzetno human čin i Grad Ploče će to uvijek podržavati“, rekao je, među ostalim, dogradonačelnik Ploča Ivan Marević i čestitao svim udrugama koje su dobile sredstva.

Ugovor o financiranju programa “RADOST ZA RADOSNE U PLOČAMA 2024.” potpisala je predsjednica udruge Nada Boras .

Zahvaljujemo Gradu Ploče što dugi niz godina prepoznaje rad Udruge Radost i na odobrenim sredstvima za provođenje programa u korist djece , mladih s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s intelektualnim teškoćama.

ODLUKA

Search

“Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”